Сам собі захист: молитва від злих людей

Так вже виходить, що сучасна людина, при всій його технічної підкутості, досить широкий кругозір і умінні розбиратися в таких речах, про які ще пару поколінь тому люди або тільки мріяти могли, або і зовсім не думали, виявляється абсолютно беззахисним перед силами, що існували не одне століття. Мова йде про всякого роду зло, яке направляють заздрісники, ревнивці, недоброзичливці та інші недруги на адресу своїх жертв.

Швидка допомога

молитва від злих людейНаука тут безсила. Ні в якому підручнику не прописана молитва від злих людей чи інші корисні поради. Зате на допомогу приходять давні християнські святі, а також сільська магія. Нею користувалися наші предки з незапам`ятних часів, спираючись у своїх ритуалах на звернення до вищих сил, природу і тим таємничим невидимим духам, що населяють «той» і цей світ. Звичайно, всі віруючі в першу чергу йдуть в храми, ставлять свічки перед образами, сповідаються, причащаються. Питають у священиків про те, яка саме молитва від злих людей буде дієвою в тій чи іншій ситуації.

Якщо в будинок постукала біда ...



молитва оберігає від злих людейПрипустимо, ви звернули увагу, що в сім`ї вашої останнім часом стало дуже неспокійно. Діти перестали слухатися, на ваші поради або докори або не реагують, або у відповідь дерзят. Чоловік з турботливого, ласкавого, дбайливого сім`янина перетворився на байдужого або всім незадоволеного буркуна. Між іншими домочадцями наче кішка чорна пробігла. Стіни рідного будинку або квартири немов тиснуть на плечі. Все це - явні ознаки чужого негативного втручання у ваше життя. У таких ситуаціях дуже дієвою і надійною є молитва від злих людей таким святим, як Кипріян, Юстина, а також Трифон Великомученик. Чому саме їм? Зараз пояснимо. А поки поради: обов`язково похрестили, коли ви ще не пройшли цей обряд. Якщо шлюб укладали без вінчання - це теж слід виправити. І покличте додому священика, щоб освятив житло. Ну і, звичайно, купіть іконки зазначених святих, щоб кожен день, а іноді і неодноразово, могла підноситися до них і до Господа ваша молитва від злих людей.

Святі помічники



православні молитви від злих людейДень шанування Кипріяна і Юстини - 15 жовтня (або 2, залежно від стилю). Кипріан колись і сам був язичником-чарівником, чаклуном, наділеним великою магічною силою. Він вільно розмовляв з бісами і наказував ними. Але увірувавши в Господа, став успішно боротися і перемагати їх, завдяки своїм знанням. Тому так сильна передана через нього Богу молитва, оберігає від злих людей. А допомогла Кіпріану звернутися до віри істинної непорочна діва Юстина, яка зуміла протистояти бісам та іншої нечисті, т. К. Була всією душею, всім серцем віддана Слову і Делу Божому. Вони разом загинули після жорстоких мук від рук язичників, підбурюваний дияволом. Господь, на славу Свою і щоб захистити рід людський від підступів нечистого, і після смерті їх благословив допомагати нам. Ці святі чують наші молитви православні від злих людей і намагаються нам допомогти. Великомученик Трифон також є опорою в моменти спокус. Він з юності міг легко втихомирити демонів, а після мученицької кончини чує наші прохання і підтримує в потребах і бідах.

Які молитви читати?

Які ж саме молитви повинен промовляти людина, щоб врятувати від злого умислу? Звичайно, «Отче наш». Ще - молитви Оптинський старців (від Антихриста та інші), «Да воскресне Бог», псалми - 6, 50, 90. Спеціальна молитва Кіпріану, а також окрема - проти недругів. Головне - все робити з вірою!




» » Сам собі захист: молитва від злих людей