Духовний початок має перемогти зло

Жили-були в Царстві Бога Адам і Єва. Жили - не тужили, купалися в Божественної Любові. Так, ось з`явився до них змій спокуси, і забули вони, що на всі потрібно просити Божого Благословення. І піддалися вони свавільно спокусі, спробувавши заборонений плід. Непослух дітей засмутило Бога-Отця. Але Він, люблячи їх, дав їм шанс на виправлення, поселивши на Землю. Господь сподівався, що духовне начало переможе в них всі пастки зла і матеріальність, і що будуть діти Його походити на Батька свого не тільки зовні, але і внутрішньо: стануть вони святими, смиренними і лагідними. Так з`явилося на Землі людство.

Йшли роки, а люди все далі відходили у своїх вчинках і думках від моральності і чистоти, що порушувало Космічні закони, приводячи до деградації свідомості, до нещастя, хвороби, війнам, економічним кризам держав та їх зникнення (наприклад, Лемурия, Антлантида). Щоб направити людей на вірний шлях розвитку, дано їм було десятеро Заповідей - Космічних Законів Буття. І приходили на Землю Божественні інкарнації, щоб скорегувати Своїм прикладом життя відхилення в поведінці і способі життя людей.

Однак і зло не дрімало: мріючи про руйнуванні людей і всього Всесвіту, прагнуло воно не допустити, щоб люди, ставши святими, увійшли в Царство Бога-Отця знову, і щоб Земля стала цим Царством. І послала зло своїх емісарів в ЗМІ, інтернет, посадило на важливі державні місця. Створюючи фільми жахів, пропагуючи насильство, схвалюючи життя поза шлюбу, одностатеві шлюби, показуючи в цих фільмах п`яні застілля, куріння, прийнятті е наркотиків, зраду подружжя, як норму «щастя», наставляло зло молодь на шлях руйнування і загибелі душі. І музика перестала очищати душі божественним звучанням: важкий рок (ведучий виконавців і слухачів до суїциду), попса (напрямна уми до примітивних «цінностям») заповнили ефір. Через літературу і мистецтво зло також вело пропаганду помилкових цінностей. І забули люди, що нечесне накопичення грошей відбивається на долях їхніх дітей. І забули державні мужі, що їхня сім`я - все людство, що Бог-Отець хоче добробуту для всіх своїх дітей.

І бачачи, що зло заволодіває душами і умами Його дітей, вирішив Господь дати людям, як бідним, так і багатим, як «поганим», так і хорошим останній шанс стати святими. Бо тільки святі люди чистотою своїх душ, помислів і молитов можуть ще врятувати Землю від руйнування - кінця світу.



І послав Господь на Землю Дух Святий у вигляді Матері Матерів, Матері Світу, саму Велику інкарнації, що володіє всіма Силами Творця - Шрі Матаджі Нірмалой Шрівастави. І народилася Вона в Індії як людина, будучи Божественної Особистістю. Вона спостерігала за людством, дивуючись глибині спіткали його вад, але знаючи, що люди мають свободу вибору, хотіла піти назад на небо і надати Отцю-Богу вирішувати долю людей і Землі. Однак знаючи силу гніву Божого, здатного зруйнувати Своє неслухняне творіння, і бачачи, що лже-вчителя ведуть людей у пекло, у великому своєму материнському співчутті до людей, як до дітей Своїм, Вона відкрила сьомий енергетичний центр - чакру Сахасрару. Світло Божественної Любові пролився у Всесвіт - піднялася Кундаліні (енергія Святого Духа) Бога.

З цього моменту (з 5 травня 1970) Шрі Матаджі розпочала роботу по трансформації людства. Вона пояснювала людям, що кожна людина має можливість отримання за своїм бажанням Самореалізації - союзу з Богом - через підйом закладеної в нього Господом енергії Кундаліні і подальшого очищення свого тонкого тіла (енергетичних центрів - чакр - і трьох каналів).



«Я зробила вас ангелами, - сказала Шрі Матаджі, - святими станьте самі».

Вона дала світові систему включення енергії Кундаліні - Сахаджа Йогу - і методи для очищення тонкого тіла, щоб стати святими і випромінювати світло і божественну любов.

Див. Докладніше сайт sahajayoga.ru

Шрі Матаджі дуже здивована, чому люди не хочуть прийняти дар Бога - Сахаджа Йогу - і стати святими, щоб жити без хвороб, проблем і врятувати себе, сім`ї, країну, Землю і весь Всесвіт від гніву Бога-Отця. І знову, бажаючи врятувати якомога більше дітей Своїх, говорить нам Шрі Матаджі: «Отримайте свою Самореалізацію». Для цього потрібно від усього серця попросити: «Господи, дай мені, будь ласка, народження від Духа Святого, обіцяне в Біблії».

Нехай наше духовне начало переможе!




» » Духовний початок має перемогти зло