Молитва на любов - кому і як молитися

Людина, що не пізнав любові, вважається неповноцінним. І для суспільства, і для себе самого. Людей, не здатних відчувати це найбільше з почуттів - одиниці, основна ж маса просто не хоче духовно трудитися і навчити своє серце любові.
Але оскільки для набуття іміджу успішної людини обов`язково вступити в подружній союз, то люди, які досягли віку, в який люди знаходять сім`ю, але не зустріли своєї бажаною половини, починають страждати. І не тільки від свідомості, що вони самотні, але і від засудження суспільства - іноді негласного, а часто дуже гучного.

Тому молодь докладає зусиль для того, щоб вирішити цю проблему, часто поспішаючи, аби тільки уникнути осуду оточуючих.

Як наслідок, вони звертаються до ворожок і чаклунів, хоча відомо, що подібні послуги завжди з розряду небезпечних. Але ця небезпека погано усвідомлюється, коли людину то й справа підштовхує недоброзичливість (а то і перешкоди в кар`єрному розвитку, в інших службових та особистих питаннях), яке важко переносити.
Ворожки та чаклуни різних рангів і найменувань обіцяють звернулися до них за допомогою вирішити їх проблему: існує, мовляв, дуже дієва молитва на любов.

Клієнту видається текст і людина щиро вважає, що ця чаклунська текстовка дійсно допоможе знайти щастя.

Причому чаклун вимагає, щоб у клієнта не було ніяких корисливих інтересів по відношенню до майбутнього чоловіка. Тобто не слід просити чаклуна допомогти відшукати дружина настільки багатого, щоб він не помічав щоденних витрат, щоб жити можна було майже як і раніше вільно і так далі. Але ніяка молитва на любов не призведе нікому дружина, згідного грати мовчазний ходячий гаманець, і ще - роль ідеального сексуального партнера.



Але якщо помисли у людини дійсно чисті і він щиро шукає того, з ким буде побудована справжня довговічна сім`я і будуть народжені діти, то йому не потрібна буде молитва на любов від чаклуна.

Шукати багатія, який нібито не знає, куди йому витратити гроші, безглуздо. Навіть багатії хочуть любити і бути коханими.



Молитва на любов виявиться дієвою тільки тоді, коли, без всяких чаклунів та інших екстрасенсів, людина починає просити у Бога послати йому зустріч з судженим для довгого і щасливого життя.

О, Всеблагий Господи! Прошу Тебе, прийми любов мою, що наповнює душу мою, віру мою, що завжди живе в серці моєму. У всьому скоряюся волі Твоїй святій.

Молю Тебе, Господи, бережи мене від гордині і зневіри, сумніви і спокуси. Дай сили для молитви, віри і терпіння. Благослови, Господи, труди мої, відведи біди і гріховні помисли.

На все, Господи, воля Твоя, прошу, привиди до чесного шлюбу в любові і повазі. на виконання закону і призначення Твого бо Тобою сказано, Отче Святий: недобре чоловікові бути одному.

Смиренно молю, Господи, із серця непорочного і чистого, про дружину чесному і благочестивому, про життя з ним у вірі, злагоді й любові.
Дякую Тобі, Господи.
В ім`я Отця, і Сина, і Святого Духа. І нині, і повсякчас, і на віки віків. Амінь.

Така, з серця виходить прохання до Бога і є дійсно сильна молитва на любов: такі звернення доходять до Бога і Він посилає довгоочікувану зустріч. Більше того: справжні шлюби укладаються на небесах і розраховувати, що люди, навіси на себе дивні шати і розташувавшись у вміло задрапірованих кімнатах, зможуть змінити долю по вашому побажанню - щонайменше, наївно. Навіть якщо ці спритники мають якусь владою, то влада ця недобра і за їхні послуги доведеться заплатити не тільки купюрами, а й своїм спокійним майбутнім.
Краще молитися Богу і просити Його через святих. Загальновідомо, які саме святі в яких потребах допомагають швидше за все. Їм і слід молитися. Так, священики, наприклад, рекомендують молитися про дарування доброго шлюбу благовірному князю Данилу Московському, святого апостола і євангеліста Іоанна Богослова, святим і праведним Петру і Февронії, зразком щасливого довголітнього сімейного щастя.

Дуже швидко відгукуються і інші святі, або іменні, тобто, ім`я якого носить людина, або прославлені багатьма чудесами. Так, незаміжні дівчата дуже часто отримують виконання бажання вийти заміж після того, як ними читається якийсь час молитва Матрони Московської про кохання. Дуже добре побувати в Андроніковскій московському монастирі, де покояться її мощі, але свята чує прохання про допомогу незалежно від того, де людина перебуває.




» » Молитва на любов - кому і як молитися