Молитви на любов - це надія на сімейне благополуччя

Молитва - це щире звернення до Бога і сила її тому невичерпна і безмірна. Вона наближає людину до Бога. У молитві віруючий відкриває перед Всевишнім свою душу, просить про захист і благо для себе і ближніх. Вона завжди супроводжується побожними словами, глибокими поклонами і хресним знаменням. Слова молитви дуже важливі, вони несуть велике смислове навантаження - це мова, яка може бути почутий Богом. Але тільки тоді звернення може бути почуте Богом, коли воно йде від серця, коли людина розуміє, про що він молиться. І завжди після звернення до Бога настає відчуття полегшення і заспокоєння, а в душі залишається світло і радість.

Любов - дуже важлива частина нашого життя, вона штовхає нас на подвиги і наповнює наше життя яскравими враженнями. Мабуть, важко зустріти людину, яка б прагнув до самотності.



Молитви на любов - це особливий вид звернення до Бога, це крик душі
людської від позбавлення від самотності і бажання спільного щастя. Адже про любов і розумінні мріє кожен, і іноді, незалежно від нас самих, життєві обставини підштовхують нас до навернення до Бога, щоб домогтися особистого щастя. Молитви на любов - це не примітивні змови, так широко використовувані нині. Це щось більше, розраховане не так на загоряння тимчасової пристрасті, а на глибокі щирі почуття на все життя. Молитви на любов більше затребувані жіночою половиною людства, так як вони більш чутливі і більш емоційні. Таке звернення до Бога носить особистісний характер, тому й підносять молитву про любов зазвичай на самоті.



Особливо популярна удевушек молитва Матрони Московської про кохання. Блаженну Матрону Московську почитали ще за життя за її безвідмовну допомогу стражденним людям. Вона могла виліковувати безнадійні хвороби і ставити на ноги лежачих. Їй відомі були гріхи людські і пороки, вона передбачала різні стихійні лиха і суспільні катаклізми. Матрона Московська була чаклункою і не застосовувала змови або народне цілительство, вся її допомогу грунтувалася на глибокій християнській вірі і справжньому духовному служінні Богу. Після її канонізації і прилучення до лику церковних святих багато зверталися до Святійшої з проханням про благополуччя в сімейному житті і про зачаття дитини. Молитва Матрони Московської про любов допомагає знайти довгоочікувану любов, внести в сімейний побут гармонію, лад, розуміння і поки.

Існує багато різних молитов на любов. В одних просять про сімейне благополуччя, в інших про те, щоб повернути коханого. Молитва має велику силу, тому використовувати її для привороту потрібно тільки тоді, коли ви впевнені, що хочете провести з коханою людиною все своє життя. Тому що, якщо ви кинете його, він не зможе далі жити і зачахне, немов зірвану квітку, і тільки ви будете в цьому винні. Але не тільки повернути коханого молитва може, з її допомогою і при вашій щирості вона допоможе зберігати один одному вірність на все життя. Молитви про раду та ладі в сім`ї спрямовані до багатьох святими, особливо віруючі часто звертаються до Данила Московському, мученикам Адріану і Наталії, апостола Іоанна Богослова. Улюбленої багатьма в молитвах про сімейне щастя і зачатті дитини є Свята Богородиця. Щоб вони були почутими, у всіх них повинно звучати смиренність, покаяння і велика надія.

Молитися завжди потрібно щиро і з покаянням і вірою, а перед початком потрібно поміркувати про життя і заспокоїться духовно. Молитви на любов і удачу в любові допоможуть тим, хто веде праведний і благочестивий спосіб життя. Адже молитва - це не гра слів, а щире слухняність, тому, звертаючись до Бога, простими словами або подумки, ви все одно будете почуті.




» » Молитви на любов - це надія на сімейне благополуччя