Перевернутий хрест як символ магії, влади і ... сатанізму!

Перевернутий хрест - це досить неоднозначний символ. З одного боку, це знак меча як бойовий християнської сили, а з іншого - смиренність з Ісусом Христом (в розумінні католиків). Крім того, це символ одного з святих - апостола Петра, який був розп`ятий саме на ньому в часи правління імператора Нейрона, що не визнавав ніяких християнських ідей. перевернутий хрест

Чому саме апостол Петро?

Як ви думаєте, чому Петра розіпнули саме на перевернутому хресті? Це сталося за його власним бажанням! Справа в тому, що майбутній святий сам обрав таке "знаряддя страти", оскільки вважав себе недостойним померти як Ісус. Це було своєрідним каяттям Петра за його трикратне зречення від Христа-Спасителя.

Що означає перевернутий хрест?



Своє офіційне значення він прийняв у католицькій символіці. Він зображений на троні папи римського. Сьогодні це викликає досить неоднозначне судження і оцінку. Крім того, перевернутий хрест належить античному богу сонця Аполлону і скандинавському богу бурі й грому Тору. Однак своє найпоширеніше значення цей символ придбав, звичайно ж, у сатаністів.

Символ сатанізмущо означає перевернутий хрест



Взагалі, сатанізм - це певні вірування і світогляду, трактуватись через могутність і свободу видатного диявола всіх часів і народів - Сатани. Атрибути послідовників Люцифера: вогонь, змії, вовки, кішки, козли і зв`язок з підземним світом. Візуально у сатаністів є один найбільш відмітний символ - перевернутий хрест. Це своєрідна ненависть і насмішка над розп`яттям Ісуса Христа. Його у вигляді кулона носять на шиї майже всі прихильники Сатани. Цей знак навіть присутня в музичних альбомах відомих зарубіжних виконавців.

Ви запитаєте, чому саме перевернутий хрест є символом сатаністів? Все просто! Справа в тому, що латинський хрест має чотири закінчення: Бог Отець - це вершина, Бог Син і Бог Дух - це два бічних закінчення і четверте (нижнє) - це Сатана. Відповідно, якщо перевернути латинський хрест, то можна підняти Люцифера над всією Святою Трійцею, що і роблять його прихильники - сатаністи. Саме тому такий хрест став беззмінним символом Антихриста.

Символ магіїсимвол перевернутий хрест

Як було сказано вище, цей хрест є символом кончини святого апостола Петра. На жаль, сьогодні цей символ зовсім не означає смиренність і каяття перед Ісусом Христом ... У наше століття процвітають різні субкультури, до яких ніяк не можна застосувати такі слова, як "доброчесність", "каяття", "смирення". Використовуваний ними перевернутий хрест - це серйозний виклик християнству. Зображеннями перевернутого хреста нерідко супроводжуються ті чи інші магічні обряди.

Хрест - це фетиш нашого часу?

Сьогодні православний чи сатанинський хрести - це предмети релігійного і антихристиянського шанування. Однак, звернувшись до витоків християнства, можна дізнатися, що сам Ісус і його учень (наприклад, Левій Матвій) взагалі не шанували хрестів, не використали хресних знамень. Справа в тому, що раніше християни взагалі нічого не опредмечивается і тим більше не потребували якихось символах! Відмітною їх знаком була ... любов до всіх людей. І сказав Христос своїм учням: "Любіть один одного так само, як я люблю всіх вас ..."




» » Перевернутий хрест як символ магії, влади і ... сатанізму!