Чи допоможе молитва для залучення грошей та удачі?

Церква не вітає поклоніння «золотому теляті». Яка вже тут може бути молитва для залучення грошей, запитаєте ви. Можливо, що так воно і є. Якщо в душі живе лише жадоба наживи, то Господь не допоможе. Але ж гроші потрібні не тільки в якості об`єкта накопичення. Найчастіше вони сприймаються як засіб отримання щастя, побудови повноцінного життя. З таким проханням цілком можна молитва для залучення грошейсподіватися на Божу допомогу.

Молитва для залучення грошей



У своє звернення до Господа потрібно закласти ідею необхідності коштів на збільшення радості на планеті. Тобто не ставити на перше місце своє его (і його бажання), а той світ, що за допомогою «злата» ви здатні дати світові. Перш ніж йти в храм, продумайте, як буде побудована ваша молитва. Для залучення грошей необхідно не просто тараторити слова, рекомендовані священнослужителями. Їх потрібно відчувати, наповнювати глибоким змістом, заснованим на впевненості в тому, що ваші здібності (радість, щастя і так далі) можуть наповнити світлом оточуючих. Перед тим як просити грошей, обов`язково прочитайте «Отче наш», а потім зверніться до Святому Миколаю зі своїм бажанням (проблемою). Вважається, що молитва для залучення грошей Чудотворцю працює сильніше. Але можна і зі Святої Богородицею порадитися в Храмі. Вона також допомагає всім, хто хоче зробити світ молитва для залучення удачітрішки світлішим.

Молитва для залучення удачі



Дещо простіше просити у Господа не вважає матеріальних благ, а шансів. Таке звернення не буде розцінюватися як відхід від Церковних канонів. За удачею прийнято звертатися також до Миколаю Чудотворцю, особливо в тому випадку, коли у вас на увагу цій примхливої дами немає жодних шансів. Якщо справа не настільки малоймовірне, то моляться Святому Трифону. Він протегує тим, хто створює матеріальні цінності для загальної радості. Потрібно обов`язково враховувати, що Вищі Сили допомагають тим, хто меншою мірою печеться про своє благополуччя. Це єдиний факт, який пояснює, чому молитва не завжди працює. Господь добрий до всіх, але особливо любить людей, що намагаються цінувати Його творіння і висвітлювати його своїм щастям!

молитва на залучення покупцівМолитва на залучення покупців

Щоб люди приходили до вас з грошима, а йшли з товаром, є відмінний засіб: бажайте їм добра! Наповніть своє ранкову молитву світлим почуттям радості, поділіться ним зі своїми потенційними клієнтами, вони обов`язково прийдуть! Є спеціальні молитви для залучення покупців. Але радиться звертатися до Святих своїми словами. Перш прочитайте «Отче наш». Господню молитву потрібно згадувати перш, ніж звернутися до Нього з проханням. Так ви підтверджуєте те, що віруєте істинно. Потім читається «Святому Духу». Після цього довільно попросіть Пресвяту Богородицю про допомогу. Намагайтеся від усієї душі пояснити, що мета ваша не збагачення, а наповнення створеного Богом світу радістю! Закінчите своє спілкування з Вищими Силами "Піснею Пресвятої Богородиці". Якщо ваші помисли будуть чисті, без прихованої хитрості, то Господь обов`язково допоможе вам у намаганнях, спрямованих на благо оточуючим!




» » Чи допоможе молитва для залучення грошей та удачі?